DARMOWA DOSTAWA OD 150 PLN
Koszyk
0.00 

DANIA GOTOWE

Bulion warzywny z shiitake

15.90 

SKŁAD:

Zredukowany 50%, wywar z warzyw, grzybów i przypraw: marchew, pietruszka, seler, por, seler naciowy, cebula, shiitake, chilli, sos sojowy, ziele angielskie, liść laurowy, lubczyk, sól.

 

Alergeny: soja, seler.

Produkt naturalny, pasteryzowany, bez dodatku konserwantów, wegański.

 

PRZECHOWYWANIE:

Przechowywać w temperaturze 2-8’C, po otwarciu należy spożyć w ciągu 7 dni.

 

OPAKOWANIE:

Słoik 700 ml. zawiera 2 sugerowane porcje.

Krem z kiszonych buraków, chrzanu i kokosa

15.90 

SKŁAD:

Burak ćwikłowy 40%, kurak kiszony 40%, pietruszka, marchew, cebula, mleczko kokosowe, chrzan, olej rzepakowy, majeranek, sos sojowy, sól.

 

Alergeny: soja.

Produkt naturalny, pasteryzowany, bez dodatku konserwantów, wegański.

 

PRZECHOWYWANIE:

Przechowywać w temperaturze 2-8’C, po otwarciu należy spożyć w ciągu 2 dni.

 

OPAKOWANIE:

Słoik 700 ml. zawiera 2 sugerowane porcje.

Wegańskie flaczki z boczniaków

22.90 

Flaczki z boczniaków i kimchi, to danie z bardzo bogatym bukietem smakowym, który dodatkowo przełamuje lekko pikantny i kwaskowy smak kimchi.

Boczniaki powodują, że danie jest bardzo smaczne i treściwe.

 

SKŁAD:

Boczniaki, marchew, seler, pietruszka, cebula, por, kimchi (pikantna kiszonka z kapusty pekińskiej), przecier pomidorowy, olej rzepakowy, sos sojowy, przyprawy, sól.

Alergeny: seler, soja.

Produkt naturalny, pasteryzowany, bez dodatku konserwantów, wegański.

 

PRZECHOWYWANIE:

Przechowywać w temperaturze 2-8’C, po otwarciu należy spożyć w ciągu 2 dni.

 

OPAKOWANIE:

Słoik 700 ml. zawiera 2 sugerowane porcje.

Wege bigos z tempehem

22.90 

Wegański bigos z tempehem jest doskonałą alternatywą dla bigosu tradycyjnego. 

W tym daniu nie brakuje niczego. Kompozycja składników i przypraw podkreśla wyjątkowość tego dania, zadowoli wybrednych koneserów dobrej  kuchni.

 

SKŁAD:

Kapusta kiszona z grzybami, kapusta kiszona z suszonymi pomidorami, olej rzepakowy, majeranek, tempeh sojowy, sos sojowy, ziele angielskie, liść laurowy, przecier pomidorowy, sól.

Alergeny: soja.

Produkt naturalny, pasteryzowany, bez dodatku konserwantów, wegański.

 

PRZECHOWYWANIE:

Przechowywać w temperaturze 2-8’C, po otwarciu należy spożyć w ciągu 2 dni.

 

OPAKOWANIE:

Słoik 700 ml. zawiera 2 sugerowane porcje.

Zupa kimchi Jjigae

22.90 

Zupa kimchi Jjigae, tradycyjna koreańska zupa na bazie kapusty kimchi. Popularne w Korei danie, niczym w Polsce rosół.

Kimchi jjigae jest pikantna, aromatyczna. 

Osoby, które lubią pikantne smaki, na pewno zakochają się w tym daniu.

 

SKŁAD:

Kimchi (kapusta pekińska, marchew, rzodkiew, por, imbir, cebula, czosnek, papryka gochugaru), cebula, grzyby mun, koncentrat pomidorowy, sos sojowy, sól.

Alergeny: soja.

Produkt naturalny, pasteryzowany, bez dodatku konserwantów, wegański.

 

PRZECHOWYWANIE:

Przechowywać w temperaturze 2-8’C, po otwarciu należy spożyć w ciągu 2 dni.

 

OPAKOWANIE:

Słoik 700 ml. zawiera 2 sugerowane porcje.

Zupa kimchi łagodnie kokosowa

22.90 

Azjatycki bukiet smaków, przełamany słodkim kokosem.

Zupa umiarkowanie pikantna, dobrze zachowany balans walorów smakowych kimchi, kokosu oraz grzybów shiitake. 

 

SKŁAD:

Kimchi łagodne (kapusta pekińska, marchew, rzodkiew, por, imbir, cebula, czosnek, papryka gochugaru), cebula, grzyby shiitake, koncentrat pomidorowy, mleczko kokosowe, sos sojowy, sól.

Alergeny: soja.

Produkt naturalny, pasteryzowany, bez dodatku konserwantów, vege.

 

PRZECHOWYWANIE:

Przechowywać w temperaturze 2-8’C, po otwarciu należy spożyć w ciągu 2 dni.

 

OPAKOWANIE:

Słoik 700 ml. zawiera 2 sugerowane porcje.

Zupa kokosowa z kiszoną marchewką

22.90 

SKŁAD:

Cukinia, papryka żółta, papryka czerwona, ciecierzyca, kiszona marchewka, cebula, trawa cytrynowa, mleko kokosowe, kaffir, imbir, chilli, olej kokosowy, sos sojowy, sól.

Alergeny: soja.

Produkt naturalny, pasteryzowany, bez dodatku konserwantów, vege.

 

PRZECHOWYWANIE:

Przechowywać w temperaturze 2-8’C, po otwarciu należy spożyć w ciągu 2 dni.

 

OPAKOWANIE:

Słoik 700 ml. zawiera 2 sugerowane porcje.

Zupa krem z białych warzyw z prażonymi migdałami

15.90 

SKŁAD:

Kalafior, ziemniaki, seler, pietruszka, cebula, żur orkiszowy, napój migdałowy bio, olej rzepakowy, majeranek, pietruszka, płatki migdałowe, sól.

 

Alergeny: seler, gluten, migdały.

Produkt naturalny, pasteryzowany, bez dodatku konserwantów, wegański.

 

PRZECHOWYWANIE:

Przechowywać w temperaturze 2-8’C, po otwarciu należy spożyć w ciągu 2 dni.

 

OPAKOWANIE:

Słoik 700 ml. zawiera 2 sugerowane porcje.

Zupa krem z marchewki z imbirem i pomarańczą

15.90 

Charakterystyczny smak słodkiej marchewki przełamany jest pikantno-korzennym smakiem imbiru. Dodatkowo sok ze świeżej pomarańczy i świeża kolendra nadają niepowtarzalne walory smakowe w tym kremie.

 

SKŁAD:

Marchew, bulion warzywny, cebula, imbir, sok pomarańczowy, olej rzepakowy, kolendra, sól.

 

Alergeny: seler.

Produkt naturalny, pasteryzowany, bez dodatku konserwantów, wegański.

 

PRZECHOWYWANIE:

Przechowywać w temperaturze 2-8’C, po otwarciu należy spożyć w ciągu 2 dni.

 

OPAKOWANIE:

Słoik 700 ml. zawiera 2 sugerowane porcje.