DARMOWA DOSTAWA OD 150 PLN
Koszyk
0.00 

KAPUSTY

Kapusta gruzińska 500g

12.90 

Produkt naturalnej fermentacji, zawiera żywe kultury bakterii, niepasteryzowany, nie zawiera konserwantów ani przeciwutleniaczy.

 

SKŁAD:

Kapusta biała, seler, burak, marchew, czosnek, sól.

 

ALERGENY:

Seler

 

PRZECHOWYWANIE:

Przechowywać w temperaturze 2-8’C, po otwarciu należy spożyć w ciągu 14 dni.

 

OPAKOWANIE:

Masa netto 500g

Kapusta kiszona 500g

7.90 

Produkt naturalnej fermentacji, zawiera żywe kultury bakterii, niepasteryzowany, nie zawiera konserwantów ani przeciwutleniaczy.

 

Z czasem, nabiera wyrazistości i staje się bardziej kwaśna.

 

SKŁAD:

Kapusta biała, sól 1,5%

 

PRZECHOWYWANIE:

Przechowywać w temperaturze 2-8’C, po otwarciu należy spożyć w ciągu 14 dni.

 

OPAKOWANIE:

masa netto 500g

Kapusta kiszona 850g

10.90 

Produkt naturalnej fermentacji, zawiera żywe kultury bakterii, niepasteryzowany, nie zawiera konserwantów ani przeciwutleniaczy.

 

Z czasem, nabiera wyrazistości i staje się bardziej kwaśna.

 

SKŁAD:

Kapusta biała, sól 1,5%

 

PRZECHOWYWANIE:

Przechowywać w temperaturze 2-8’C, po otwarciu należy spożyć w ciągu 14 dni.

 

OPAKOWANIE:

masa netto 850g

Kapusta modra z burakiem i czosnkiem 300g

9.90 

Produkt naturalnej fermentacji, zawiera żywe kultury bakterii, niepasteryzowany, nie zawiera konserwantów ani przeciwutleniaczy.

 

Z czasem, nabiera wyrazistości i staje się bardziej kwaśna.

 

SKŁAD:

Kapusta czerwona, burak, czosnek, sól.

 

PRZECHOWYWANIE:

Przechowywać w temperaturze 2-8’C, po otwarciu należy spożyć w ciągu 14 dni.

 

OPAKOWANIE:

Masa netto 300g

Kapusta modra z owocami leśnymi 300g

9.90 

Produkt naturalnej fermentacji, zawiera żywe kultury bakterii, niepasteryzowany, nie zawiera konserwantów ani przeciwutleniaczy.

Kiszona kapusta modra to idealny pomysł na surówkę lub przekąskę. Niewielki (5%) dodatek malin, jagód i jeżyn czyni ją bardziej wyrafinowaną.

 

SKŁAD:

Kapusta czerwona, maliny, jeżyny, jagody, sól.

 

PRZECHOWYWANIE:

Przechowywać w temperaturze 2-8’C, po otwarciu należy spożyć w ciągu 14 dni.

 

OPAKOWANIE:

Masa netto 300g

Kapusta po poznańsku 500g

12.90 

Produkt naturalnej fermentacji, zawiera żywe kultury bakterii, niepasteryzowany, nie zawiera konserwantów ani przeciwutleniaczy.

Z czasem, nabiera wyrazistości i staje się bardziej kwaśna.

 

SKŁAD:

Kapusta biała, ziemniaki gotowane, puree 10%, kminek, sól.

 

PRZECHOWYWANIE:

Przechowywać w temperaturze 2-8’C, po otwarciu należy spożyć w ciągu 14 dni.

 

OPAKOWANIE:

Masa netto 500g

Kapusta z grzybami 500g

12.90 

Produkt naturalnej fermentacji, zawiera żywe kultury bakterii, niepasteryzowany, nie zawiera konserwantów ani przeciwutleniaczy.

 

Z czasem, nabiera wyrazistości i staje się bardziej kwaśna.

 

SKŁAD:

Kapusta biała, mix: borowik, podgrzybek, maślak , sól 1,5%

 

PRZECHOWYWANIE:

Przechowywać w temperaturze 2-8’C, po otwarciu należy spożyć w ciągu 14 dni.

 

OPAKOWANIE:

Masa netto 500g

Kapusta z marchewką 500g

7.90 

Produkt naturalnej fermentacji, zawiera żywe kultury bakterii, niepasteryzowany, nie zawiera konserwantów ani przeciwutleniaczy.

 

Z czasem, nabiera wyrazistości i staje się bardziej kwaśna.

 

SKŁAD:

Kapusta biała, marchew 5%, sól 1,5%

 

PRZECHOWYWANIE:

Przechowywać w temperaturze 2-8’C, po otwarciu należy spożyć w ciągu 14 dni.

 

OPAKOWANIE:

Masa netto 500g

Kapusta z suszonymi pomidorami 500g

12.90 

Produkt naturalnej fermentacji, zawiera żywe kultury bakterii, niepasteryzowany, nie zawiera konserwantów ani przeciwutleniaczy.

 

Z czasem, nabiera wyrazistości i staje się bardziej kwaśna.

 

SKŁAD:

Kapusta biała, suszone pomidory, bazylia, czosnek, sól 1,5%

 

PRZECHOWYWANIE:

Przechowywać w temperaturze 2-8’C, po otwarciu należy spożyć w ciągu 14 dni.

 

OPAKOWANIE:

Masa netto 500g

Kapusta z wędzonymi śliwkami 500g

12.90 

Produkt naturalnej fermentacji, zawiera żywe kultury bakterii, niepasteryzowany, nie zawiera konserwantów ani przeciwutleniaczy.

 

Z czasem, nabiera wyrazistości i staje się bardziej kwaśna.

 

SKŁAD:

Kapusta biała, śliwki wędzone, sól 1,5%

 

PRZECHOWYWANIE:

Przechowywać w temperaturze 2-8’C, po otwarciu należy spożyć w ciągu 14 dni.

 

OPAKOWANIE:

Masa netto 500g

Kapusta złota z kurkumą i jabłkiem 300g

9.90 

Produkt naturalnej fermentacji, zawiera żywe kultury bakterii, niepasteryzowany, nie zawiera konserwantów ani przeciwutleniaczy.

Z czasem, nabiera wyrazistości i staje się bardziej kwaśna.

 

SKŁAD:

Kapusta biała, kurkuma BIO, imbir BIO, jabłka, pieprz czarny, sól.

 

PRZECHOWYWANIE:

Przechowywać w temperaturze 2-8’C, po otwarciu należy spożyć w ciągu 14 dni.

 

OPAKOWANIE:

Masa netto 300g