DARMOWA DOSTAWA OD 150 PLN
Koszyk
0.00 

KIMCHI

Kimchi białe łagodne 300g

15.90 

Produkt naturalnej fermentacji, zawiera żywe kultury bakterii, niepasteryzowany, nie zawiera konserwantów ani przeciwutleniaczy.

Z czasem, nabiera wyrazistości i staje się bardziej kwaśna.

 

SKŁAD:

Kapusta pekińska, biała rzodkiew, marchew, por, cebula, imbir, czosnek, gruszki, kleik ryżowy, melasa z trzciny cukrowej, sól.

 

PRODUKT WEGAŃSKI – nie zawiera sosu rybnego

 

PRZECHOWYWANIE:

Przechowywać w temperaturze 2-8’C, po otwarciu należy spożyć w ciągu 14 dni.

 

OPAKOWANIE:

Słoik 373ml, masa netto 300g

Kimchi hobak – dyniowe 300g

15.90 

Produkt naturalnej fermentacji, zawiera żywe kultury bakterii, niepasteryzowany, nie zawiera konserwantów ani przeciwutleniaczy.

Z czasem, nabiera wyrazistości i staje się bardziej kwaśna.

 

SKŁAD:

Kapusta pekińska, dynia piżmowa, marchew, rzodkiew, por, cebula dymka, wege dashi, kleik ryżowy, papryka gochugaru, melasa z trzciny cukrowej, cebula, czosnek, imbir.

 

PRODUKT WEGAŃSKI – nie zawiera sosu rybnego

 

PRZECHOWYWANIE:

Przechowywać w temperaturze 2-8’C, po otwarciu należy spożyć w ciągu 14 dni.

 

OPAKOWANIE:

Słoik 373ml, masa netto 300g

Kimchi Kkakdugi – z białej rzodkwi 300g

15.90 

Produkt naturalnej fermentacji, zawiera żywe kultury bakterii, niepasteryzowany, nie zawiera konserwantów ani przeciwutleniaczy.

Z czasem, nabiera wyrazistości i staje się bardziej kwaśna.

 

SKŁAD:

Rzodkiew biała, czarna rzepa, cebula, cebula dymka, imbir, czosnek, papryka gochugaru, sól, melasa z trzciny cukrowej. 

 

PRZECHOWYWANIE:

Przechowywać w temperaturze 2-8’C, po otwarciu należy spożyć w ciągu 14 dni.

 

OPAKOWANIE:

Słoik 373ml, masa netto 300g

Kimchi tradycyjne z gruszką 300g

15.90 

Produkt naturalnej fermentacji, zawiera żywe kultury bakterii, niepasteryzowany, nie zawiera konserwantów ani przeciwutleniaczy.

Z czasem, nabiera wyrazistości i staje się bardziej kwaśna.

 

SKŁAD:

Kapusta pekińska, biała rzodkiew, marchew, por, cebula, imbir, czosnek, gruszki, kleik ryżowy, melasa z trzciny cukrowej, papryka gochugaru, papryka słodka, sól.

 

PRODUKT WEGAŃSKI – nie zawiera sosu rybnego

 

PRZECHOWYWANIE:

Przechowywać w temperaturze 2-8’C, po otwarciu należy spożyć w ciągu 14 dni.

 

OPAKOWANIE:

Słoik 373ml, masa netto 300g

Kimchi tradycyjne z gruszką 500g

23.90 

Produkt naturalnej fermentacji, zawiera żywe kultury bakterii, niepasteryzowany, nie zawiera konserwantów ani przeciwutleniaczy.

Z czasem, nabiera wyrazistości i staje się bardziej kwaśna.

 

SKŁAD:

Kapusta pekińska, biała rzodkiew, marchew, por, cebula, imbir, czosnek, gruszki, kleik ryżowy, melasa z trzciny cukrowej, papryka gochugaru, papryka słodka, sól.

 

PRODUKT WEGAŃSKI – nie zawiera sosu rybnego

 

PRZECHOWYWANIE:

Przechowywać w temperaturze 2-8’C, po otwarciu należy spożyć w ciągu 14 dni.

 

OPAKOWANIE:

masa netto 500g

Kimchi z wakame 300g

15.90 

Produkt naturalnej fermentacji, zawiera żywe kultury bakterii, niepasteryzowany, nie zawiera konserwantów ani przeciwutleniaczy.

Z czasem, nabiera wyrazistości i staje się bardziej kwaśna.

 

SKŁAD:

Kapusta pekińska, biała rzodkiew, marchew, por, cebula, imbir, czosnek, grzyby shiitake, wodorosty wakame, kleik ryżowy, melasa z trzciny cukrowej, papryka gochugaru, papryka słodka, sól.

 

PRZECHOWYWANIE:

Przechowywać w temperaturze 2-8’C, po otwarciu należy spożyć w ciągu 14 dni.

 

OPAKOWANIE:

Słoik 373ml, masa netto 300g

Kimchi z wakame 500g

23.90 

Produkt naturalnej fermentacji, zawiera żywe kultury bakterii, niepasteryzowany, nie zawiera konserwantów ani przeciwutleniaczy.

Z czasem, nabiera wyrazistości i staje się bardziej kwaśna.

 

SKŁAD:

Kapusta pekińska, biała rzodkiew, marchew, por, cebula, imbir, czosnek, grzyby shiitake, wodorosty wakame, kleik ryżowy, melasa z trzciny cukrowej, papryka gochugaru, papryka słodka, sól.

 

PRZECHOWYWANIE:

Przechowywać w temperaturze 2-8’C, po otwarciu należy spożyć w ciągu 14 dni.

 

OPAKOWANIE:

masa netto 500g