DARMOWA DOSTAWA OD 150 PLN
Koszyk
0.00 

KOMBUCHA

Kombucha czarny bez

11.90 

Produkt naturalnie fermentowany, filtrowany, może zawierać osad organiczny. Zawiera żywe kultury bakterii i drożdży. Produkt niepasteryzowany. Nie zawiera konserwantów.

 

SKŁAD:

Fermentowany napar z kwiatów czarnego bzu, woda, cukier trzcinowy.                                                  

                                

PRZECHOWYWANIE:

Przechowywać w temperaturze 2-8’C, po otwarciu należy spożyć w ciągu 14 dni.

 

OPAKOWANIE:

Butelka szklana 500 ml.

Kombucha hibiscusowa

11.90 

Produkt naturalnie fermentowany, filtrowany, może zawierać osad organiczny. Zawiera żywe kultury bakterii i drożdży. Produkt niepasteryzowany. Nie zawiera konserwantów.

 

SKŁAD:

Fermentowany napar z hibiskusa, woda, cukier trzcinowy.                            

                                           

PRZECHOWYWANIE:

Przechowywać w temperaturze 2-8’C, po otwarciu należy spożyć w ciągu 14 dni.

Data przydatności do spożycia: 3 miesiące od daty produkcji.

 

OPAKOWANIE:

Butelka szklana 500 ml.

Kombucha imbirowa

11.90 

Produkt naturalnie fermentowany, filtrowany, może zawierać osad organiczny. Zawiera żywe kultury bakterii i drożdży. Produkt niepasteryzowany. Nie zawiera konserwantów.

 

SKŁAD:

Fermentowany napar z czarnej herbaty, woda, imbir, cukier trzcinowy.

                                                   

PRZECHOWYWANIE:

Przechowywać w temperaturze 2-8’C, po otwarciu należy spożyć w ciągu 14 dni.

Data przydatności do spożycia: 3 miesiące od daty produkcji.

 

OPAKOWANIE:

Butelka szklana 500 ml.

Kombucha kawowa

11.90 

Produkt naturalnie fermentowany, filtrowany, może zawierać osad organiczny. Zawiera żywe kultury bakterii i drożdży. Produkt niepasteryzowany. Nie zawiera konserwantów.

 

SKŁAD:

Fermentowany napar z kawy, woda, cukier trzcinowy.           

 

PRZECHOWYWANIE:

Przechowywać w temperaturze 2-8’C, po otwarciu należy spożyć w ciągu 14 dni.

 

OPAKOWANIE:

Butelka szklana 500 ml.

Kombucha lipowa

11.90 

Produkt naturalnie fermentowany, filtrowany, może zawierać osad organiczny. Zawiera żywe kultury bakterii i drożdży. Produkt niepasteryzowany. Nie zawiera konserwantów.

 

SKŁAD:

Fermentowany napar z kwiatu lipy, woda, cukier trzcinowy.                                                           

 

PRZECHOWYWANIE:

Przechowywać w temperaturze 2-8’C, po otwarciu należy spożyć w ciągu 14 dni.

 

OPAKOWANIE:

Butelka szklana 500 ml.

Kombucha malinowa

11.90 

Produkt naturalnie fermentowany, filtrowany, może zawierać osad organiczny. Zawiera żywe kultury bakterii i drożdży. Produkt niepasteryzowany. Nie zawiera konserwantów.

 

SKŁAD:

Fermentowany napar z zielonej herbaty, woda, maliny, cukier trzcinowy.                                                                                                                                                                                                                                                  

PRZECHOWYWANIE:

Przechowywać w temperaturze 2-8’C, po otwarciu należy spożyć w ciągu 14 dni.

 

OPAKOWANIE:

Butelka szklana 500 ml.

Kombucha z zielonej herbaty

11.90 

Produkt naturalnie fermentowany, filtrowany, może zawierać osad organiczny. Zawiera żywe kultury bakterii i drożdży. Produkt niepasteryzowany. Nie zawiera konserwantów.

 

SKŁAD:

Fermentowany napar z zielonej herbaty, woda, cukier trzcinowy.                                                           

 

PRZECHOWYWANIE:

Przechowywać w temperaturze 2-8’C, po otwarciu należy spożyć w ciągu 14 dni.

 

OPAKOWANIE:

Butelka szklana 500 ml.